PRESSEOMTALE :

 


 

 

Sonobe Light kollektionen er designet og produceret af Charlotte Brandt. Hun har arbejdet med kreativitet, papir og design i flere år og startede en virksomhed marts 2016.

Ideen til lamperne og designs er opstået under barselsperioden med familiens tredje barn og efternøler. Fra konceptet tog form gik det stærkt i et kreativt rod mellem baby og bunker af papir. Efterspørgslen og et væld af positive reaktioner og kommentarer blev hurtigt så mange, at det blev besluttet at sætte lamperne i produktion.

Tankerne der har været styrende og ligger bag kollektionen, er en vægtning af værdier om enkelhed i design, dansk kvalitet samt godt håndværk i alle arbejdsprocesser og ikke mindst et ønske om at lade det rette lys skabe velvære. 

Kompromisløshed og ønsker til design og funktionalitet blev derfor helt naturligt igangsættende for et familiesamarbejde fra start til et færdigt produkt - skabt med hjertet.

Alle lamper er 100 % håndfoldet og produceret i Danmark. 

 

TIL DIN SONOBE LIGHT...

♦Da alle Sonobe Light lamper er håndværk vil der naturligt fra lampe til lampe være små varianser i papir og foldninger mv. Dette er ikke fejl, men skal ses som udtryk for at processen ikke er maskinel men gjort i hånden og derfor også en del af unikaet.

♦Lampeskærmen er foldet af et tyndt pergamentlignende papir, der i sig selv ikke er særlig stærkt. Det er de mange lag, foldningerne og selve konstruktionen der alt med til at give lampen sin styrke. Skærmen kan godt "poppe ind" under transport eller ved et kraftigt tryk. Dette går den ikke i stykker af og for at få sin oprindelige form tilbage, skal den blot trykkes på plads - se evt videoklip her  ►►►

♦Datablad/indlægsseddel kan læses her

 

 


Sonobe Light v. Charlotte Brandt    -    Poppel Alle 6 2630 Taastrup DK    -    mob. +45 50577150    -    CVR: 35369562

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00 DKK