Juleworkshop – stjernefold mm i Sonobe Light papirværkstedet

575 kr.

En kreativ friaften, hvor du bliver sat i gang uden selv at skulle forberede noget, blot sætte dig til rette og få fyldt på. Workshops hos Sonobe Light afholdes af Charlotte og kræver ingen forudgående erfaring med at folde i papir.

Alle workshops foregår i papirværkstedet hos Sonobe Light på Vesterbrogade 177, Frb. Her er der plads til 7 kursister på hvert hold.

Efter ønske fra mange:
Smukke ornamenter og julestjerner
Bemærk kun 6 pladser

Nu kan du lære at folde den smukke origamistjerne.
Stjernen er i sig selv relativt simpel i foldeteknikken, men det kræver noget træning at få et rigtig flot resultat. Derfor skal du af denne workshop ikke forvente at komme hjem med en stor mængde perfekte stjerner, men 2-3 stykker kan du godt nå at lave. Du får styr på teknikken og fif til at arbejde videre hjemme.
Vi folder i smukt gammelt nodepapir og hænger stjernerne i en fin ruskindssnøre. Der er rigeligt papir til at du kan folde flere stjerner hjemme. Her ud over præsenteres 1-2 andre julefoldede ornamenter/julepynt efter ønske fra tidligere kursister. Vi er hvvad vi kan nå. Der er rigeligt at gå i gang med.
Et super hyggeligt kreativt arrangement, hvor vi også varmer op under julen.

Det får du:

31/2 time i et kreativt værksted incl. alle materialer
Masser af decemberhygge og inspiration til at arbejde videre hjemme.
Kaffe/the og en lille snack

For inspiration se fotos herunder

Praktisk

Når du har købt workshop er din/jeres deltagelse registreret. Pengene trækkes først fra din konto dagen før eller på selve kursusdagen. Du modtager nogle dage inden kurset en reminder-/infomail. Se i øvrigt info/alm. handelsbetingelser her.

Privat workshop

Det er også muligt at arrangere private workshops for dig og dine veninder eller kollegaer.
Send en besked her, så finder vi ud af det sammen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site.