Light in Life

625 DKK

Ryd
 DKK
Højde

22cm

Bredde

20cm

Længde

22cm

Ledning

3m stof incl. løkke

Fatning

E14

En hjertesag for lys i livet

Light in Life er en let lille lampe med et behageligt, smukt og blødt varmt lys
Lampen er håndfoldet og fremstillet af et stærkt specialfremstillet 3-lags papir Papiret har en fin og let struktur, der anes når lampen er tændt (se closeup-foto herunder). Lampen har som de øvrige lamper fra Sonobe Light et helt karakteristisk og unikt lysmønster som ses i kraft af de mange foldninger og papirlag. På lampens lyse steder kigges gennem et enkelt lag papir – andre steder gennem hele 11 lag.

Lampen fås med stofledning i enten Classic White eller Twisted Ginger, en smart orangebrun snoet stofledning. Ledningen har en fin løkke så den let kan hænges på en krog eller knage, på hjørnet af en reol, ved et lille bord eller måske på stolpen til køjesengen i børneværelset – det ene sted idag og et andet sted imorgen. Ved alternativt at binde løkken af ledningen kan lampen også anvendes som en minipendel og du kan sætte flere lamper sammen i en klynge for et cool og unikt udtryk.

Lampen leveres samlet klar til brug med 3m stofledning, stikprop og indbygget lyspære (E14 LED, levetid op til 15.000 timer). Lampen er monteret med et stykke lammeskind i toppen og er lukket i bunden, hvorfra lampen også kan åbnes for evt. skift til anden pære. Det stærke papir gør at lampen let kan åbnes og lukkes uden brud på papiret. Film med instruktion kan findes på youtube/sonobelight.

Lampens navn kommer af projektet Light in Life og 6% går til organisationen Mentorbarn.
Læs mere om den hjertesag her.

NB. Lamper forudbestilt/købt før uge 37 afsendes først slut denne uge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Pin It on Pinterest