Workshop III – fold i fold… nye WallArts

540 kr.

Adresse

Vesterbrogade 177, Frb

Deltagere

7

Niveau

For alle

Har du lyst til en kreativ fridag/-aften, hvor du bliver sat igang og får en masse inspiration uden selv at skulle forberede noget?
Blot sætte dig til rette og få fyldt på. Workshops hos Sonobe Light afholdes af Charlotte og kræver ingen forudgående erfaring med at folde i papir.

Alle workshops foregår i papirværkstedet hos Sonobe Light på Vesterbrogade 177, Frb. Her er der plads til 7 kursister på hvert hold.

Denne workshop: Smukke foldede 3D-billeder

Denne workshop bygger på det grundfold du også lærer på den første workshop. Foldet “lægges her ind i” et “nyt” og yderst simpelt fold. Det giver en række yderligere muligheder og et mere detaljeret billede. Du behøver ikke at have deltaget på første workshop, da du lærer begge fold denne dag/aften. Se de 4 fotos her under som eksempler på det du kan folde på Workshop III.

Vi folder i forskellige farver af et lækkert kraftigt metallic-/pearlpapir (farver: copper, champagne pearl, midnight blue, sand pearl):
Et super hyggeligt arrangement, hvor du kan tage dit færdige kunstværk med hjem samme dag/aften eller bestille indramning for senere at afhente det. Der er flere muligheder for smuk indramning, som kan købes i forbindelse med workshoppen (indramning hos glarmester er excl. kursusprisen).

 

Det får du:

31/2 – 4 timer i et kreativt værksted med alle materialer til et færdigt billede på 40×40 cm.
Billedet bliver sat på kraftig passepartoutkarton.
Masser af hygge og inspiration til at arbejde videre hjemme.
Kaffe/the og en lille snack

For inspiration se fotos herunder

Praktisk

Når du har købt workshop er din/jeres deltagelse registreret. Pengene trækkes først fra din konto dagen før eller på selve kursusdagen. Du modtager nogle dage inden kurset en reminder-/infomail. Se i øvrigt info/alm. handelsbetingelser her.

Privat workshop

Det er også muligt at arrangere private workshops for dig og dine veninder eller kollegaer.
Send en besked her, så finder vi ud af det sammen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen