Levering

Levering

Leveringstid
Vi bestræber os på at levere inden for 2-5 hverdage i Danmark. Lamper afsendes med Postnord, der leverer direkte til dig i løbet af et par dage.

Da alle varer er 100% håndværk, kan længere leveringstid forekomme ved større ordrer eller i travle perioder. Du vil blive kontaktet, såfremt der går mere end 5 hverdage før vare kan afsendes fra værksted. Haster levering af din vare eller ønsker du levering inden en bestemt dato kan du angive dette ved bestillingen i feltet “Yderligere information”.

Levering og fragt Forsendelse i Danmark:
1) Levering til adressen (med omdeling):
Det koster 80 DKK at få pakken sendt hjem til dig selv el. en anden adresse, du måtte ønske (evt. arbejdsadresse). Pakken kan spores med det tracking nr. du modtager fra Post Danmark, når pakken er på vej.

Returret

Vi tilbyder 14 dages fuld returret, hvis varen er i samme stand som ved modtagelsen og i original emballage. Når vi har accepteret modtagelsen kan du enten vælge at bytte varen, få et tilgodebevis/gavekort, eller få dine penge ført tilbage på det betalingskort, der er benyttet ved køb. Husk at vedlægge kopi af din faktura, når du returnerer varen til os og gem venligst postkvitteringen, der dokumenterer, at du har returneret varen. Varer der går tabt under returneringen kan vi ikke kompensere for.

Returnering af fortrudt køb er for købers regning. Vi kan desværre ikke tilbyde fri fragt ved ombytning af varer. I tilfælde af ombytning bedes porto indbetalt på vores bankkonto, hvorefter vi sender varen. Portoens pris oplyses pr. mail forinden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.