Cala Large

1.945 kr.

 kr.
Højde

50cm

Bredde

30cm

Længde

30cm

Ledning

3m hvid stof

Fatning

E27

Datablad

Download

Ingen mørke hjørner længere

Cala er et flot og fint men også markant touch i dit hjem, når du i valg af boligtilbehør og også belysnning gerne vil skille dig ud fra mængden.

Denne pendel er en større version af den oprindelige og populære mindre model Cala. Med mere volumen bliver lampen et markant og gir’ et mere grafisk udtryk, der på smukkeste vis også tilfører elegance til rummet.

Dens smalle aflange form gør lampen yderst veleget i et hjørne over et mindre bord, over en skænk eller lign og f.eks i en gang. Uanset om du anvender Cala alene, som et par eller i en gruppe, måske kombineret med Cala i small, får du et rigtig fint udtryk der samler rummet og samtidig giver et godt, silkeblødt og indirekte grundlys.

Calalampen er håndfoldet af 36 ark stærkt specialproduceret 3-lags papir. Papiret har en fin og let struktur, der anes når lampen er tændt (se closeup-foto herunder). Lampen har som de øvrige lamper fra Sonobe Light et helt karakteristisk og unikt lysmønster som ses i kraft af de mange foldninger og papirlag. På lampens lyseste steder kigges gennem et enkelt lag papir – andre steder gennem hele 11 lag.

Cala leveres samlet klar til brug med 3m hvid stofledning, stik og indbygget lyspære (E14 LED, levetid op til 15.000 timer). Lampen er monteret med et stykke lammeskind i toppen og er lukket i bunden, hvorfra lampen også kan åbnes for evt. skift til anden pære. Det stærke papir gør at lampen let kan åbnes og lukkes uden brud på papiret. Ønsker du at udskifte lyskilden anvendes E27, max 12W. Se let hvordan du åbner lampen her:  youtube/sonobelight

Det er muligt at tilkøbe længere ledning på lampen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.