Cassaia classic

3.500 kr.

3 på lager (kan bestilles som restordre)

 kr.
Højde

46cm

Bredde

53cm

Længde

53cm

Ledning

3m hvid stof

Fatning

E27

Datablad

Download

Majstætiske papirfolder i denne klassiske og alligevel helt anderledes lampe.

Cassaia globen er en lampe, der på sin vis er klassisk og rund i sit udtryk. Samtidig vil den uden tvivl tilføje ethvert lokale både kant og attitude. Lampen er en lidt mindre variant af den helt store Cassaia-lampe, hvilket gør let at placere mange steder i hjemmet. Lampen giver et blødt og indirekte men samtidig virklig smukt og funktionelt lys.

Navnet Cassaia er som de øvrige Sonobe lamper inspireret af de fossiler, der for de flestes vedkommende kan findes i områderne ved Stevns og Møns Klint. Forstenede søpindsvin er med deres fine, hvide kalkmønstre et elsket dansk fossilfund, der både er rundt og takket. Heraf kommer associationen og navnet Cassaia.
Som lampenavn er det i øvrigt pudsigt, at søpindsvinets “mund” hedder en lygte. I gamle dage troede man, at søpindsvinefossiler opstod der, hvor lynet havde slået ned. Man brugte dem derfor som lynafledere i den tro, at lynet ikke rammer samme sted to gange.

Cassaia-lampen er håndfoldet af over 100 ark stærkt specialproduceret 3-lags papir. Papiret har en fin og let struktur, der anes når lampen er tændt (se closeup- foto herunder). Lampen har som de øvrige lamper fra Sonobe Light et helt karakteristisk og unikt lysmønster som ses i kraft af de mange foldninger og papirlag. På lampens lyseste steder kigges gennem et enkelt lag papir – andre steder gennem hele 11 lag.

Cassaialampen leveres klar til brug, samlet med E27-fatning og designophæng i rustfrit stål, 3m hvid stofledning, stik og lyspære (3000K).

Muligheder for tilkøb: længere ledning samt støvlåg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.