Sense Base

Fra 4.345 DKK

Ryd
 DKK
Højde

42,5 cm

Bredde

48,8 cm

Dybde fra væg

9 cm

Ledning

3 m hvid stof

Datablad

Download

Sonobe Sense lysmodul (base)

Den smukkeste og helt individuelle kombination af lampe og kunst til væggen finder du i Sonobe Sense serien med dens enkle og grafiske udtryk og stil. Serien af papirfoldede vægbilleder, lys og støjdæmpning egner sig fantastisk til både stue, entre og køkkenalrum eller f.eks. soveværelse.
Sonobe Sense er gennemført håndværk med øje for selv den mindste detalje; lokalt og unikt håndværk designet og håndfoldet af Charlotte Brandt i hendes papirstudio og butik på Frederiksberg.

Lamperne og akustikmodulerne er sat i lækre massive hexagonale trærammer snedkereret på Fyn af danske egetræer (lys og røget eg). En fin detalje er åretegningerne, der følger rammen hele vejen rundt.
Lamperne der giver et godt, blødt og indirekte lys er hver håndfoldet foldet af 48 ark stærkt og holdbart papir med en fin og let struptur.  Akustik-paderne er fremstillet af genanvendte plastflasker opsamlet fra havet og dette materiale har en virkelig god funktion som støjdæmpning. Se evt. mere info om akustikpladerne her. Med hele 12 farver akustikfilt at vælge imellem er mulighederne for kombinationer nærmest uendelige.Akustikbilledrammerne gir’ et yderst individuelt og helt unikt udtryk, der kan monteres som vægdekoration alene, i gruppe eller mikses ind mellem Sonobe Sense lysrammerne. Sonobe Sense – base er rammen du kan montere alene eller i en vægdekoration med op til fire følgere og alle de silence, akustikmoduler du ønsker.

Lamper og akustikmoduler monteres på væggen og samles/serieforbindes let med hinanden vha et 0,3mm fladt kabel der løber løst bag rammerne mod væggen. Sonobe Sense gir’ et indirekte men yderst funktionelt lys, der også kan dæmpes ved touch på rammen for en mere hyggelig og afslappende (aften)stemning. For yderligere info om lysmodulerne i systemet Sonobe Sense – se produkt Sonobe Sense, følger eller Sonobe Sense, silence.

Læs evt. her om virkningen af lyset og arkitekt Maren Buchwaldt fra SpaceInnovators’ anvendelse af Sonobe lamper og WallArts eller oplev selv vægkunsten i Sonobe Light butik & studio på Vesterbrpogade // Frederiksberg.

Yderligere information

Har du spørgsmål til Sonobe Sense eller ønsker materiale tilsendt på mail, er du mere end velkommen til at skrive til designer og lysformgiver, Charlotte Brandt. Det kan du gøre her

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Pin It on Pinterest