Tilbud

Sonobe Sense

Original price was: 4.145 kr..Current price is: 3.245 kr..

20 på lager

 kr.
Højde

42,5 cm

Bredde

48,8 cm

Dybde fra væg

9 cm

Ledning

3 m hvid stof

Datablad

Download

Sonobe Sense

Et smukt og helt anderledes bud på en væglampe med et enkelt, grafiske udtryk. Den sekskantede form egner sig rigtig godt til godt hjem, hvor man tør skille sig ud fra mængden for at skabe sit eget personlige udtryk i entre, stue, alrum eller lignende.

Lamperne giver et godt, blødt og indirekte lys og er hver især håndfoldet foldet af 48 ark stærkt og holdbart 3-lagspapir. Papiret har i øvrigt en fin og let struktur, som ses/anes når lyset er tændt.

Rammerne er lavet i massivt træ og snedkereret på Fyn af danske egetræer (lys og røget eg) samt (olieret) valnød En fin detalje er åretegningerne, som følger rammen hele vejen rundt.

Tilbudspris gælder for rammer i eg

Røget eg og olieret valnød: UDSOLGT

 

Bemærk:

Sonobe Sense. solo: Den nedsatte pris gælder for individuelle rammer, der hver især skal kobles til en kontakt (inc. 3 m ledning og stikprop).
Sonobe Sense, serieforbundet op til 5 rammer sammen: UDSOLGT

Sonobe Sense kan ikke monteres vandret mod loftet.

Læs evt. her om virkningen af lyset og arkitekt Maren Buchwaldt fra SpaceInnovators’ anvendelse af Sonobe lamper og WallArts eller oplev selv vægkunsten i Sonobe Light butik & studio på Vesterbrpogade // Frederiksberg.

Yderligere information

Har du spørgsmål til Sonobe Sense eller ønsker materiale tilsendt på mail, er du mere end velkommen til at skrive til designer og lysformgiver, Charlotte Brandt.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.