3D-Wall Art Large

7.800 kr.

Dybde fra væg

9 cm

Bredde

69 cm

Længde

99 cm

Foldet papirkunst og dæmpbar belysning

Et signeret og nummereret 3D-papirfoldet kunstværk og samtidig den smukkeste og helt unikke dæmpbare lampe. En installation som egner sig til ophæng rigtig mange steder, hvor vægpladsen kalder på et kunstværk og behovet for lys samtidig kan være alt fra den gode indirekte grundbelysning til den dæmpede aftenstemning. Dette 3D-billede lever i høj grad sit liv midt mellem kunst, lys og mange timers håndværk.

Målet på billedet er 69 x 99 cm incl. ramme og lyset består af 270 små LED-lys momnteret bag de 90 papirpyramider (rent hvidt/3000K / 230V til alm. stikkontakt). Rammen er udført i massiv eg eller røget eg og snedkereret på værksted i Svendborg. Træet er dansk og FSC-mærket. I bunden af billedet er monteret et touch med tænd/sluk og lysdæmperfunktion.

Et WallArt produceres efter bestilling og har derfor oftest en leveringstid på ca 3 uger. På forspørgsel kan aktuel leveringstid oplyses. Det er også muligt at få dit helt eget WallArt lavet efter mål, så der i endnu højere grad tages hensyn til din individuelle bolig med eg. et smalt højt format, et kvadratisk eller eks et bredformat.

Sonobe Light WallArt skal afhentes i butik/værksted på Vesterbrogade 177, Frb eller sendes i trækasse på en palle. Ved forsendelse tilkommer fragt afghængig af hvortil billedet skal leveres.

Læs mere om papir og produktion her

Læs om virkningen af lyset og arkitekt Maren Buchwaldt fra SpaceInnovators’ anvendelse af Sonobe lamper og WallArts her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.