Cenora Large

1.875 kr.

 kr.
Dybde fra væg

17cm

Bredde

32cm

Længde

32cm

Ledning

3m white

Datablad

Download

Cenora – en unik væglampe til det personlige og hyggelige hjem

 

Cenora væglampen af håndfoldet papir er en yderst let og fin lampe, der kan monteres et utal af steder i boligen hvor der er brug for et elegant, godt og samtidig blødt, indirekte lys.
Lampens udtryk er på samme tid både grafisk og let romantisk eller feminint og giver associationer til blomster, krystaller eller måske vil nogen se, at lampen som en moderne udgave sender tankerne tilbage til 1970’ernes farvede retro loftslamper i glas, der også havde samme udtryk. Placer lampen solo ved det lille sofabord, over en skænk, ved siden af natbordet eller langs en trappe, i entreen osv. Alternativt kan du for et mere markant udtryk sætte flere lamper sammen i en gruppe og gerne i kombination med Cenora i small. Denne er en smuk makker som komplementerer og varierer lidt i form fra Cenora large.

Cenora væglampen er foldet af et stærkt specialproduceret 3-lags papir med en fin og let struktur, der anes når lampen er tændt (se closeup- foto herunder). Lampen har som de øvrige lamper fra Sonobe Light et helt karakteristisk og unikt lysmønster som ses i kraft af de mange foldninger og papirlag. På lampens lyseste steder kigges gennem et enkelt lag papir – andre steder gennem hele 11 lag.

Cenora lampen leveres samlet med 3m hvid stofledning, stik og indbygget LED-lys (3000K). Ophænget monteres let på få min. på væggen med den medfølgende skrue, hvorefter skærmen hænges over ophænget.

 

Det er muligt at tilkøbe længere ledning på lampen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.