3D-Wall Art – small

5.395 DKK

Ryd
Højde

61 cm

Bredde

9 cm

Dybde fra væg

47 cm

Foldet papirkunst og dæmpbar belysning

Et signeret og nummereret 3D-papirfoldet kunstværk og samtidig den smukkeste og helt unikke dæmpbare lampe. En installation som egner sig til ophæng rigtig mange steder, hvor vægpladsen kalder på et kunstværk og behovet for lys samtidig kan være alt fra den gode indirekte grundbelysning til den dæmpede aftenstemning. Dette 3D-billede lever i høj grad sit liv midt mellem kunst, lys og mange timers håndværk.

Målet på billedet er 47 x 61 cm incl. ramme og lyset består af 108 små LED-lys momnteret bag de 36 papirpyramider (rent hvidt/3000K / 230V til alm. stikkontakt). Rammen er udført i massiv eg eller røget eg og snedkereret på værksted i Svendborg. Træet er dansk og FSC-mærket. I bunden af billedet er monteret et touch med tænd/sluk og lysdæmperfunktion.

Et WallArt produceres efter bestilling og har derfor oftest en leveringstid på ca 3 uger. På forspørgsel kan aktuel leveringstid oplyses. Det er også muligt at få dit helt eget WallArt lavet efter mål, så der i endnu højere grad tages hensyn til din individuelle bolig med eg. et smalt højt format, et kvadratisk eller eks et bredformat.

Sonobe Light WallArt skal afhentes i butik/værksted på Vesterbrogade 177, Frb eller sendes i trækasse på en palle. Ved forsendelse tilkommer fragt afghængig af hvortil billedet skal leveres.

Læs mere om papir og produktion her

Læs om virkningen af lyset og arkitekt Maren Buchwaldt fra SpaceInnovators’ anvendelse af Sonobe lamper og WallArts her

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Pin It on Pinterest