Cenora Small

1.395 kr.

 kr.
Dybde fra væg

14cm

Bredde

26cm

Længde

26cm

Ledning

3m hvid stof

Datablad

Download

Cenora – en unik væglampe til det personlige og hyggelige hjem

 

Cenora væglampen af håndfoldet papir er en yderst let og fin lille lampe, der kan monteres et utal af steder i boligen, hvor der er brug for et elegant, godt og samtidig blødt, indirekte lys.
Lampens udtryk er på samme tid både grafisk og let romantisk eller feminint og giver associationer til blomster, krystaller eller måske vil nogen se, at lampen – som en moderne udgave – sender tankerne tilbage til 1970’ernes farvede retro loftslamper i glas, der også havde samme udtryk. Placer lampen solo ved det lille sofabord, over en skænk, ved siden af natbordet eller langs en trappe, i entreen osv. Alternativt kan flere sættes sammen i en gruppe og gerne i kombination med Cenora i large, der er en smuk makker som komlpementerer og varierer lidt i form fra denne lille model.

Cenora væglampen er foldet af et stærkt specialproduceret 3-lags papir med en fin og let struktur, der anes når lampen er tændt (se closeup- foto herunder). Lampen har som de øvrige lamper fra Sonobe Light et helt karakteristisk og unikt lysmønster som ses i kraft af de mange foldninger og papirlag. På lampens lyseste steder kigges gennem et enkelt lag papir – andre steder gennem hele 11 lag.

Cenora lampen leveres samlet med 3m hvid stofledning, stik og indbygget LED-lys (3000K). Ophænget monteres let på få min. på væggen med den medfølgende skrue, hvorefter skærmen hænges over ophænget.

 

Det er muligt at tilkøbe længere ledning på lampen

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.