Diadea

2.295 DKK

Tilgængelig på restordre

 DKK
Højde

35cm

Bredde

48cm

Længde

48cm

Ledning

3m hvid stof

Fatning

E27

Datablad

Download

Diadea som et lysende midtpunkt i jeres opholdstum

Elegant, godt og samtidig blødt, indirekte lys til et personligt hjem.

Diadeapendlen er håndfoldet af 55 ark papir og giver med dens femkantede og spidse form i bunden lette associationer til en lysekrone. Lampen er  yderst velegnet som lampe over spisebordet eller som allround lampe stue og køkken-alrummet

Lysgeometrien træder smukt og magisk frem i denne model og da lampen er lukket i bunden, bliver ingen af gæsterne omkring bordet blændet af at have indkig til pæreren. Dette er også ganske virkningsfuldt, hvis lampen istedet hænges højt i et rum helt tæt mod loftet, så mønstret i de smukke foldninger ses direkte nedefra. Bruges lampen på denne måde som plafont/loftslampe anbefales et støvlåg som tilkøb for at mindske støvnedfaldet i lampen.

Diadea er foldet af et stærkt specialproduceret 3-lags papir med en fin og let struktur, der anes når lampen er tændt (se closeup- foto herunder). Lampen har som de øvrige lamper fra Sonobe Light et helt karakteristisk og unikt lysmønster som ses i kraft af de mange foldninger og papirlag. På lampens lyseste steder kigges gennem et enkelt lag papir – andre steder gennem hele 11 lag.

Diadea-lampen leveres klar til brug, samlet med E27-fatning og designophæng i rustfrit stål, 3m hvid stofledning, stik og lyspære (3000K).

Muligheder for tilkøb: længere ledning samt støvlåg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Pin It on Pinterest