Diadea

2.850 kr.

Tilgængelig på restordre

 kr.
Højde

35cm

Bredde

48cm

Længde

48cm

Ledning

3m hvid stof

Fatning

E27

Datablad

Download

Diadea som et lysende midtpunkt i jeres opholdstum

Elegant, godt og samtidig blødt, indirekte lys til et personligt hjem.

Diadeapendlen er håndfoldet af 55 ark papir og giver med dens femkantede og spidse form i bunden lette associationer til en lysekrone. Lampen har et karakteristisk udtryk og giver flot kant til indretningen. Den er yderst velegnet som lampe over spisebordet eller som allround lampe stue og køkken-alrummet

Lysgeometrien træder smukt og magisk frem i denne model og da lampen er lukket i bunden, bliver ingen af gæsterne omkring bordet blændet af at have indkig til pæreren. Dette er også ganske virkningsfuldt, hvis lampen istedet hænges højt i et rum helt tæt mod loftet, så mønstret i de smukke foldninger ses direkte nedefra. Bruges lampen på denne måde som plafont/loftslampe anbefales et støvlåg som tilkøb for at mindske støvnedfaldet i lampen.

Diadea er foldet af et stærkt specialproduceret 3-lags papir med en fin og let struktur, der anes når lampen er tændt (se closeup- foto herunder). Lampen har som de øvrige lamper fra Sonobe Light et helt karakteristisk og unikt lysmønster som ses i kraft af de mange foldninger og papirlag. På lampens lyseste steder kigges gennem et enkelt lag papir – andre steder gennem hele 11 lag.

Diadea-lampen leveres klar til brug, samlet med E27-fatning og designophæng i rustfrit stål, 3m hvid stofledning, stik og lyspære (3000K).

Muligheder for tilkøb: længere ledning samt støvlåg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.