Siphonia Large

4.195 kr.

 kr.
Højde

33cm

Bredde

60cm

Længde

60cm

Ledning

3m hvid stof

Fatning

E27

Datablad

Download

Siphonia samler jer omkring bordet

Variant af den populære Siphonialampe – 20 cm større i diameter.

Elegant, godt og samtidig blødt, indirekte lys til et personligt hjem.

Siphoniapendlen er håndfoldet af mere end 80 ark papir og er med dens lave ovale form yderst velegnet som lampe over spisebordet.
Lampen folder sig ud til sit smukkeste over et rundt eller ovalt spisebord, hvor lysgeometrien træder smukt og magisk frem. Da lampen er lukket i bunden, bliver ingen af gæsterne omkring bordet blændet af at have indkig til lyspæren. Dette er også ganske virkningsfuldt, hvis lampen istedet hænges højt i et rum helt tæt mod loftet, så mønstret i de smukke foldninger ses direkte nedefra. Bruges lampen på denne måde som plafont/loftslampe anbefales et støvlåg som tilkøb for at mindske støvnedfaldet i lampen.

Siphonia er foldet af et stærkt specialproduceret 3-lags papir med en fin og let struktur, der anes når lampen er tændt (se closeup- foto herunder). Lampen har som de øvrige lamper fra Sonobe Light et helt karakteristisk og unikt lysmønster som ses i kraft af de mange foldninger og papirlag. På lampens lyseste steder kigges gennem et enkelt lag papir – andre steder gennem hele 11 lag.

Siphonialampen leveres klar til brug, samlet med E27-fatning og designophæng i rustfrit stål, 3m hvid stofledning, stik og lyspære (3000K).

Siphonia var den ene af de to første Siphonia-lampedesigns og den første lampe der fik sit navn. Som alle de andre Sonobe Lamper har de deres navneinspiration fra fossiler primært i området omkring Stevns- og Møns Klint. Hvorfor dette og også en pudsig fortælling om en vandretur til Møns Klint kan du læse lige her.

 

 

Muligheder for tilkløb: længere ledning samt støvlåg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.