Not what you will get

– instead, what you will become …

Når du køber en lampe hos Sonobe Light får du ikke blot en ny kilde til belysning i dit hjem.

Hos os er hver enkelt papirlampe et omhyggeligt stykke håndværk og nøje foldet geometrisk lyskunst.

Vi skaber alle lamper i værkstedet på Frederiksberg og hver gang vi sender en ny baby afsted, har vi det som om vores familie vokser med endnu et medlem.
I der køber en eller flere af vores lamper, melder ofte tilbage, hvor glade i er for jeres nye lys. For os er det et udtryk for at I har fået langt mere end blot et nyt møbel.
I mærker hurtigt Sonobelyset gennem de bløde lette papirfolder og oplever hvor godt, rart og fuld at atmosfære, det er at opholde sig i. Ofte uden at vide det, eller direkte kunne sætte ord på, hvad det var I tidligere manglede i rummet – opfylder jeres nye Sonobelys nu netop det behov. Jeres familie og venner oplever det hjemme hos jer og I viser vores billeder og giver fortællingen om Sonobelyset videre.

Det et vi så taknemmelige over og netop derfor føler vi, at I bliver en del af vores Sonobefamilie. Vi føler en voksende klub, hvor vi deler en følelse eller en nyopdagelse. Det ønsker vi også, at I føler.

Er du allerede medlem af Sonobeklubben? Ejer du din egen?  Vi pusler med ideen om at signere og/eller nummerere hver enkelt lampe. Det vil gøre det endnu mere tydeligt, at det ikke “blot” er en lampe, men et Sonobelys skabt til dit hjem.

Se her hvordan vores lys bliver foldet ud …

Og så er lamperne klar til at blive sendt ud til jer …

Velkommen

Kommer du forbi lampebutikken Sonobe Light på Frederiksberg er du selvfølgelig mere end velkommen til også at kigge ind i værkstedet.
Vi deler gerne ud af vores hverdag og inviterer dig indenfor i Sonobeklubben. Det bidrager i høj grad til at skabe din følelse af det nærværende og personlige lys, vi folder og skaber til dig.

 

  • Har du en besked eller et spørgsmål kan du skrive til os her
  • Tag et kig i Sonobeshoppen her
  • Har du en ide til hvordan vi smukt kan signere lamperne, så skriv det gerne til os her, tak

Tak fordi du læser med, dbh Charlotte & Co

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.