Tillykke til vinderen: Anne-Louise Morsing

Anledningen: første år med egen butik og værksted

Fødselsdagsbobler og festligheder hører sig i den grad til, når nu jeg kan fejre ét års fødselsdag med Sonobe Light butikken på Vesterbrogade. Trods jeg åbnede lige før Coronaen blæste ind over os, er det den bedste beslutning ever.

Det bliver ikke til den store fejring i butikken, som stadig er lukket pga covid19-restriktionerne, men du kan deltage, hvis du bor i nærheden og går en tur forbi butiksvinduet på Vesterbrogade 177 og ellers synes jeg du skal hoppe over på Instagram for at vælge den favorit Sonobe-lampe, du gerne vil vinde.

På instagram er tanken at 4 posts over fire dage gir’ fortællinger om 4 af mine håndfoldede papirlamper.

Her får du også de fire fortællinger – klik på linket under den lampe du gerne vil vinde for at hoppe over på profilen og deltage i konkurrencen

1. fortælling: Cala

Calapendlen designede jeg specifikt på forespørgsel fra en kunde, der skulle bruge i omegnen af 200 små anderledes pendler i prislejet ca. 1000,-/1200,- kr.

Da lampen var færdig, trak kunden i land. Jeg blev mega ærgerlig og gemte lampen på “idehylden”. Der lå den et halvt års tid indtil jeg besluttede at give den endnu en chance.

Jeg foldede en stribe Cala-lamper og tog dem med på et FindersKeepers Designjulemarked – sådan for lige at vejre stemningen. Hvor var det en god beslutning. På på blot et par weekender solgte jeg 40 lamper.

Cala er let at passe ind mange steder i boligen og helt sin egen, præcis som den i første omgang blev bestilt til at være. Idag kan Cala købes i to størrelser og er min absolut mest populære og bedst sælgende lampe.

Vind Cala pendel S eller L til en værdi af 1195,- og  1795,- kr her

2. fortælling: Penta

Penta Penta Penta… navnet på min nyeste pendel er endnu ikke landet hos mig. For Penta er blot mit “arbejdsnavn” for lampen og siger noget om at jeg i processen arbejde ud fra at skabe en lampe omkring en femkant (pentagon). Da lampen var færdig hang jeg den op i mit værksted for at gå og tænke lidt over den. Før jeg havde tænkt mange tanker var der landet et par bestillinger og den en første kunde spurgte til navnet på modellen. Det blev så det blot… Penta.

Det får den dog ikke lov til fortsat at hedde for jeg har et personligt samarbejde kørende med Stevns – og Møns Klint, kridtet, fossilerne og den parallel der er til mine lamper. Det har jeg i øvrigt skrevet et indlæg om i journalen på mit Sonobeweb: “Lys over land – og så det ik’ engang løgn.” Læs det her hvis du er nysgerrig.

I mellemtiden heder lampen Penta og det er den lette, grafiske og helt anderledes pendel, der egner sig fantastisk til at hænge over spisebordet. Symmetrien i Penta skifter alt efter den vinkel du kigger fra og samtidig giver den et godt og indirekte lys uden at blænde nogen af gæsterne omkring bordet.
Penta er mit bud på en modig og spændende lampe.

Vind en Penta pendel til en værdi af 2195,-kr her

 

3. fortælling: Cenora

Efter jeg havde designet og foldet skærmen til Cenora-væglampen allierede jeg mig med min 17-årige teenager, Valdemar. Han hjalp med at udvikle et virkelig smart ophæng og omsatte mine tanker til formler i Inventor så vi kunne 3D-printe det.

I starten solgte lampen ret sparsomt og jeg blev i tvivl om det kun var jeg selv, der havde et behov for en lille, smuk og god væglampe.

Da jeg åbnede Sonobe Light butikken prioriterede jeg derfor at sætte tre lamper sammen på en farvet væg helt centralt – for andre skulle også se, hvad jeg så i Cenora.

Idag er det super æstetisk at bruge farver i indretningen og de fine lyse, “svævende” Cenora-lamper gør sig ret flot mod nærmest hvilken som helst vægfarve.

Yderligere er trenden med personlige og helt unikke væggallerier i miks af kunst og kunsttryk, børnetegninger, fotos og relieffer mv super hot i boligindretningen. I den sammenhæng kan Cenora med dens fine grafiske og dekorstive lys blive en ret elegant tilføjelse.

Idag ses Cenora-lamperne smukt gennem butiksvinduet fra Vesterbrogade og lampen sælger rigtig fint, hvilket jeg altså godt forstå.

Vind Cenora væglampen S eller L til en værdi af 1195,- og 1595,- kr lige her


4. fortælling: Amaea

Amaea er den ene af de to første pendler jeg designede. Lampens form stod fra start helt skarpt og tydeligt i mine tanker og uden en streg på papiret så jeg for mig hvordan hvert eneste fold skulle sidde sammen. Jeg tænker meget rumligt og når jeg får ideer og designer er det sjældent jeg sætter mig og tegner – det virker på en eller anden måde meget lettere for mig at lege med papiret, bruge hænderne og forsøge at skabe de former og folder jeg ser for mig. Da jeg satte mig til arbejdsbordet for første gang at folde Amaea tog den “næsten” ingen tid at lave og den blev den præcis som tænkt – måske om noget endnu smukkere end jeg havde forestillet mig.

Måske er det derfor at netop den lampe føles så meget som “mig” og nok også er min personlige favorit. Amaea er helt igennem smukt lys og en darling der kan skabe elegant og anderledes blikfang mange steder i hjemmet.

Den Amaea du kan  vinde her i konkurrencen er foldet til anledningen – en specialudgave og mindre variant af den oprindelige store pendel. Lampen er ikke en del af min sonobe-kollektion, men hvem ved måske bliver den det på et tidspunkt ?

Vind en Amaea pendel i en unika custommade og mindre udgave af den store original  til en værdi af  2695,- kr her

Konkurrencen løber frem til 12/3. Vinderen får direkte besked og offentligøres her samt på Instagram

 

Held og lykke fra Charlotte

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.