Ideen og en af de første prototyper havde jeg med på et designmarked for ca.2 år siden. Det virker som meget langt tilbage og havde jeg blot haft al tid i verden til at udvikle og lege med nye ideer, var der helt sikkert ikke gået så lang tid.

Eftersom jeg forestiller mig en dag også at kunne leve økonomisk godt af at folde og bygge lamper er tiden til at udvikle nye produkter unægtelig blevet mere sparsom til fordel for produktionen.

Yderligere har min skønne og myreflittige mand, Claus lagt afsindigt mange timer i at hjælpe mig med at finde de tekniske løsninger og det samme har ældsteteenageren, Valdemar.

Anyway… min prototype på første lampe blev yderst vel modtaget og siden har ideerne grebet om sig. Mange skrev sig op på min liste til at modtage information når lampen bliver klar. Jeg beklager det har taget al den tid og kan kun sige, tålmodighed betaler sig, men godt er værd at vente på og produktet er blot blevet endnu bedre og mere luksiøst end først tænkt.

Vi har valgt at kalde det nye lys Sonobe Sense for det giver virkelig god mening på alle måder. Lampen lever smukt i krydsfeltet mellem kunstnerisk dekoration og lysfunktion og kan i høj grad tilpasses individuelle ønsker.

Det 6-kantede hexagonsystem er universelt smukt fra naturens side – se blot eks. biernes bo eller de smukke basaltsøjler på f.eks. Færøerne.

Sonobe Sense blev første gang vist i sin helhed på Trends & Tradition i maj i år.

Til september er der præmiere på et top cool og nyt Sonobe Light website. Her vil Sonobe Sense blive flot præsenteret og du vil kunne finde meget mere information. Du kan også skrive dig op til at modtage mit nyhedsbrev for at få besked når der gode tilbud eller evt. en konkurrence for at fejre det nye Sonobe Sense lys.

Det var lidt for nu – blot for at give en status på hvad vi arbejder med i udviklingsværkstedet og ikke mindst fordi vi synes, at alt vores hårde arbejde og deraf super eksklusive og unikke produkt fortjener det.

Vi glæder os vildt til at høre hvad I synes om det.

Mange hilsener fra Claus & Charlotte

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.