For lys i livet i mere end en forstand…

Endnu et nyt projekt og her løfter jeg lidt af sløret (må man godt skrive det eller er det også blevet politisk ukorrekt)…

Ja det er en lille papirlampe som nyt medlem af sonobe-familien. Lampen har løkke på ledningen så du kan hænge den næsten hvor som helst på en knage, en lille krog, på hjørnestolpen til børnenes køjeseng eller ved et lille bord – det ene sted idag og et andet sted imorgen. Lampen kommer i to versioner med ledning/ophæng i Classic White og Twisted Ginger. Det er tanken at den er simpel, let og god værdi for pengene samtidig med at det stadig er et unikt og anderledes design, der er 100% håndlavet og -foldet.

Tænd et lys for en anden…

Lampen kommer til at hedde Lys i Livet. Med lampen er det tanken at en del af omsætningen skal gå til et godt formål, der har ligget mit hjerte meget nær siden jeg første gang hørte om det for et par år siden. På den måde får du selv lys og bringer samtidig lys i livet til andre. Mere om den mærkesag senere, når det er puslet endeligt på plads. Det kan du også dele og vise andre ved det tag jeg knytter til salget af lamperne #sonobelysilivet eller #lysilivet (skriv gerne hvis du har et bedre foreslag)

Her kommer et lille sneak peek foto og så vil jeg ellers glæde mig til at vise dig meget mere af den nye lampe og fortælle om hele ideen med den.

Lille foto af lampen Lys i Livet

Nu vi er ved det der med smarte vendinger…

Jeg ynder som bekendt at arbejde (og leve) efter devisen Light – Love – Paper. Sætningen “husk lys i livet og liv i lyset” har jeg efterhånden skrevet ret mange gange. Det læste jeg første gang i Tor Nørtrander og Olafur Eliassons bog “Lys”. Jeg synes det er både rummende og rammende for, hvordan vi vælger at leve og se livet – sagt på en smuk og enkel måde.

Faktisk er det kun et af mange citater, der gennem tiden er sagt om lys og dem har jeg længe samlet i en efterhånden lang liste, jeg løbende har opdateret. Mangler du derfor et lille citat om lys i både bogstavlig eller overført betydning, så kig endelig forbi min liste. Du kan se den lige her.

Ønsker du at få besked når den nye lampe “Lys i Livet” kan købes eller forudbestilles så meld dig til mit nyhedsbrev her eller skriv en besked til mig her. Jeg forventer at lampen vil være klar til salg medio-slut august.

Alt for nu // de bedste hilsener fra Charlotte

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.