OMG…

– som yngsteynglen på 6 år vil udtrykke det.
Det er allerede tæt på et år siden jeg flyttede papirværkstedet ud af garagen og åbnede Sonobe Light butik og værksted på Vesterbrogade på Frederiksberg.

Sikken et år… lige fra den ene yderlighed til den anden uden at vide, hvad der kom til at ske i næste måned – eller næste uge – for den sags skyld. Spændende har det i alle tilfælde været og her slut på 2020 kigger jeg også ud af vinduet mod det nye år, uden på nogen måde at føle mig sikker på noget som helst. Jeg vil slet ikke ubetinget tænke skidt om det herrens år 20 – selvom meget kunne ha’ været ønsket helt anderledes.

Højt at flyve og dybt at falde

Da jeg åbnede butik i starten af sidste år havde jeg ingen ide om, at jeg efter blot én måned kom til at kigge gennem butiksdøren og se ud på en marts/april-øde Vesterbrogade.
Frederiksbergbladet skrev en fin lille artikel om åbningen af butikken og til receptionen kom der overvældende mange gæster og besøgende. Hvor gør det mig stadig glad, varm om hjertet og optimistisk at tænke tilbage på. 1000 tak til alle jer, der er vilde med mit foldede lys og så trofast følger med hele vejen.

Virkelig glad bliver jeg også når jeg læser, hvor mange andre der har trodset Covid19 og også åbnet butik i år. Se alene på Frederiksberg hvor mange det er blevet til i dette nye indlæg fra FrederiksbergBladet. Mon ikke året har gjort det meget tydeligt hvor vigtigt der er, at vi vælger at støtte det lokale forretningsliv, de små selvstændige og mindre virksomheder, der efter min mening skaber hele diversiteten i vores liv og  bybilleder.

Nye butikker på Frederiksberg 2020

Nye butikker på Frederiksberg 2020. Coverfoto for dette indlæg er også fra Frederiksberg Bladet tidligere på året og taget af Bo Børresen.

Helt stille – næsten…

Mens der I april og maj var helt stille på gaderne gemte jeg mig i papirværkstedet og designede nye store lamper. Jeg havde netop fået produceret 1 km2 af mit eget nye stærke papir – for både efterspørgsel og højt til loftet kræver store lamper.

 

Designmarkederne blev alle steder og et efter aflyst i år. Som udstiller og som gæst savner jeg VILDT at komme ud og møde jer og opleve alt det vi lige nu undværer – at mænge os, sanse og grine sammen.

I Vejle blev Pap og Papir Festivalen dog gennemført og den store Light in Life-installation syet af tusinder af papirfolder er Claus og min eneste tur over sundet i år.  Det var et rigtig spændende og anderledes projekt og heraf blev minilampen Light in Life også født. Når du køber lampen støtter du samtidig Mentorbarn og deres arbejde for børn på børnehjem i DK. Det projekt kan du iøvrigt læse mere om her.

Alle de kendte og de nye 2020-Sonobe Lights kan købes på webshoppen. Fra starten af det nye år vil jeg igen gemme mig i mit værksted, når nu vi er pålagt at holde lukket i butikkerne.
Det er stadig vinter, mørketid og handler
 du lys på mit web er der gratis fragt og jeg vil gøre mit til at sende varerne så hurtigt som muligt afsted til dig. Begge mine foldepiger er lige nu smittet med Corona. De er 15 og 19 år, er isoleret og keder sig bravt. De vil såå gerne folde en masse papir til vores lamper. Når du handler hos Sonobe Light støtter du også at jeg fortsat kan betale løn til Malou og Minna.

“Fra alle os til alle jer”


Tak fordi du
 følger med i mit univers af papirfoldede lamper helt fra spisebordet i stuen og garagen til butikken og værkstedet på Frederiksberg. Tak for alle de smukke ord og billeder og ikke mindst velkommen til alle jer 400+ nye følgere, der på instagram deltog i 20. december konkurrencen sammen med min kollegaveninde, Marie fra Kodanska. I støtter i den grad op om vores lille familieforetagende. Det er uden for diskussion jer, der gør Sonobe Light mulig.  For mig er det et eventyr og bliver forhåbentlig (snart) en god levevej – til dig er det fortællingen og mine mange bestræbelser på at skabe smukt og godt lys til dit unikke hjem.


Godt Nytår fra Charlotte, foldepiger og familie

 

Malou og Charlotte i Sonobe Light papirværkstedet på Frederiksberg

Torsdagsfyraften i butikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.