Nye events og de bedste designmarkeder

Ja, det er allerede et stykke tid siden det var midsommer og det går alt for hurtigt mod mørke tider igen. Vi forsøger at indrette os efter coronaen og håber at der forhåbentlig stadig er mange lange sommerdage til at nyde alt det smukke og skønne ved lyset, varmen, vandet og dansk sommer når den er bedst.

I juni-juli er det de færreste af os som tænker på belysning hjemmet. Beslutninger om nye lamper og design til boligen lader de fleste af os forståeligt nok vente til mørket igen begynder at kramme os og lokke inden døre.

Jeg forventer og håber på et spændende og travlt efterår og er allerede i fuldt sving med forbereddelserne. Fra mit papir- og lampeværksted har jeg flere nye designs at vise frem og ikke mindst glæder jeg mig vildt til, at du både kan se og mærke lamperne foldet i det nye smukke og super stærke 3-lags papir.

 

Her følger oversigt

Events og designmarkeder, hvor du kan møde mig og mine håndfoldede papirlamper. Meget tyder på at kalenderen for designmarkeder og arrangementer nok skal blive fyldt – dog med de forbehold og begrænsninger, der nu engang er sat af coronaen (og regeringen).

 

AUGUST

Fælles åbent hus torsdag 13. – lørdag 15. august i butiksstriben Vesterbrogade 175-177, Frederiksberg. Salg fra Sonobe Light, Silleknotte og Tina Marie.

 

 

SEPTEMBER

En enorm pap og papir festival i Spinderihallerne i Vejle omkring trekantsområdets festuge 3.-6. september. Efterfølgende udstilling frem til 25/9

 

Foto med info og logo 3daysofdesign 2020

Mere info om arrangement og sted hvor jeg/Sonobe Light deltager følge snarest.

 

Det nyeste Designmarked med lækkert design i en uformel og hyggelig atmosfære afholdes igen efter stor succes første gang i efteråret 2019.
Musicon i Roskilde – weekenden 26-27. september

 

OKTOBER

Japansk Designfestival i Valby lørdag og søndag 24.25, oktober. En lille, eksklusiv og nærværende hyldest til dansk-japansk design og kunsthåndværk.

Billetter kan købes via billetto her og arrangementet der i første omgang skulle være afholdt i apri,l blev udsolgt på kort tid. 
Magasinet Shokunin der udgivet i forbindelse med festivalen er et særtrykt i begrænset oplag og individuelt nummererede.
Jeg har få stk til salg som du kan købe her.

 

FindersKeepers fantastiske Designmarked i den smukke Øksnehallen – weekenden 31. okt-1. nov

………………………….

Det er listen for nu – den opdateres løbende.

Går du med ideer eller ønsker til belysning i dit hjem er jeg gerne behjælpelig med vejledning. Skriv venligst her for kontakt til mig.

Som læser af min journal og modtager af mit nyhedsbrev giver jeg en særlig sommerrabat på 10% når du køber/bestiller i webshoppen eller butikken på Vesterbrogade inden søndag 5. juli (gælder ikke gavekort).

Rabatkode til brug i webshop: Midsommerlys

Hermed ønskes du en rigtig dejlig sommer – jeg håber vi ses her eller der

Sommerhilsener fra Charlotte

…………….
NB:

Butikken på Vesterbrogade og værksted holder sommerferielukket uge 28-29. Lamper der evt købes i webshoppen vil blive afsendt fra uge 30.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.