Når alt det hårde arbejde endelig lønner sig…

Premiere no. 1

 

Så løftes sløret – og du er allerede landet her hvor det hele sker.

Jeg har fået NYT top cool web… Det er den ene nyhed. Jeg har glædet mig VILDT til at dele det med dig – til at dele mit helt nye LIGHT – LOVE – PAPER


Måske har du tidligere mødt mig og mine lamper. Måske kan det virke som en lidt tosset påstand når jeg siger, at alt handler om light, love og paper. Ikke desto mindre er det tre betydningsfulde ord, der har fulgt mig fra mit første opslag på Instagram. Jo mere jeg reflekterer over det, jo mere bliver det sandt.
Helt personligt viser jeg det sådan her – kernen i det jeg gerne vil vise med mit nye web:
For hvad er livet uden lys (og mørke). Hvad er livet uden den kærlighed og alle de relationer, der binder os sammen – det der giver indhold og en mening med hele molevitten?
Hvad skal vi med dårlige varer, der ikke tager højde for hverken det gode, gennemtænkte design og personerne som har lavet det? At sætte pris på værdien i godt håndværk og prioritere det, er et bevidst tilvalg og et smukt træk i en presset verden.
Det er langt fra raketvidenskab, men klart værd at give en tanke eller to.
Hvor er jeg spændt på hvad du synes og om du finder det nt web lige så smart, smukt og nemt som vi har arbejdet hen mod. Hvor er jeg også spændt på om du kan genkende mit LIGHT – LOVE – PAPER, når jeg ud over at præsentere mit design og mit lys også har gjort mig meget umage med at præsentere hele sonobe-familien.
Vi mener det ret alvorligt når vi siger, at det er detaljen i håndværket der er afgørende og at det gælder alle 360 grader.
Hop derfor også gerne over på OM OS og se hvad der sker bag kulisserne – både i papir-, metal-og snedkerværkstedet og på den beskyttede arbejdsplads, hvor vi får bygget smukke æsker. Alle hører med til vores sonobe-familie.

Præmiere no. 2 – Sonobe Sense

På siden her præsenterer jeg også det nye lys, som jeg har barslet med i et par år. Det er faktisk den største nyhed og det har helt ærligt været benhårdt arbejde. Sonobe Sense kalder vi det og det repræsenterer et utal af muligheder. Det bedste er, at du selv kan designe med og bygge dit unikke lys som et kunstværk på væggen. Det kan du gøre med rammer i eg eller røget eg og hele 12 forskellige akustikforbedrende farver.
Vil du gerne se Sonobe Sense med fingrene og opleve lyset live har du muligheden på flere af efterårets designmarkeder.
Førstkommende er det helt nye Musicon Designmarked i Roskilde.

 Lørdag 28/9 kl. 10-17

På Musicon Designmarkedet finder du lækkert og lokalt produceret unika design. Ud over belysning og interiør kan du shoppe tøj, tasker, smykker og andet tilbehør samt kunst og print, keramik og kunsthåndværk – alt fra designerne selv og med tanker på bæredygtighed.
Der er gratis entre og masser af yderligere info på facebook-siden. Kigger du forbi giver giver jeg bl.a. 15% præmiererabat på Sonobe Sense, hvis du køber eller bestiller på dagen.
Jeg håber vi ses.
Tak fordi du læste med.

Mange hilsener fra Charlotte 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.