Nye tider nye lamper

– store boliger og rum med højt til loftet kræver store lamper med udtryk og kant.

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget. En temmelig brugt vending og ikke desto mindre meget rammende for mine stille coronadage i Sonobe Light værkstedet. I slutningen af januar åbnede jeg butik & studio på Vesterbrogade på Frederiksberg. Det blev en god oplevelse i februar, hvor mange lokale kiggede forbi den nye butik.

Så kom marts…

Så kom Coronaen…

Så blev der stille…

Efterhånden som jeg fik produceret lamperne bestilt i årets to første måneder, blev ordrerækken tom. Bestillinger fra mine forhandlere udeblev og alle forårets designmarkeder og arrangementer blev også aflyst. Æv…

Og…

Februar nåede at lande en forsigtig fornemmelse hos mig – så da koldsveden og angsten havde lagt sig en lille smule besluttede jeg mig for, at se stort på diverse hjælpepakker og istedet bruge min tid på at skabe nyt.
Jeg fornemmer, at der helt reelt er højere til loftet i mange boliger på Frederiksberg, i Valby og Carlsbergbyen end på Nørrebro, hvorfra jeg sidste år i solgte lamper i KnAsT-fællesskabet.

Jeg har tidligere fået forespørgsler på store lamper, men da jeg på det tidspunkt foldede af et pergament, som er et relativt skrøbeligt papirmateriale, gav det begrænsninger i forhold til papirets styrke og fragten af de helt store lamper.
Nu har jeg endelig mit længe ventede, specialproducerede og stærke 3-lags papir på hylderne i værkstedet. Nogle gange forsøger jeg (igen) at rive et ark midt over, blot for at kunne blive så inderligt glad over, at så tyndt og transperant et materiale nu kan forenes med en super styrke. Så ja…  jeg har gemt mig et par måneder i mit papirværksted hvor jeg har designet store papirfolder.

Tre nye lampemodeller:

Alle tre lamper er fra 60 til godt 70 cm i dia. De taler et klart grafisk og eksklusivt formspsprog til et hjem, hvor det er en prioritet skille sig ud fra mængden med godt og anderledes design og en helt personlige og unik stil. Er du en person, som generelt venter med at købe til du finder det perfekte – også selvom det kan tage lang tid? Har du oplevet hvor tidskrævende og svært det kan være, at finde den helt rigtige lampe? Kom gerne ind i Sonobe Light butikken, mærk lyset og oplev som en af de første de nye lamper. Jeg vil elske at vise dem frem. Herunder får du et sneak peek på de tre nye lampemodeller:

#1 Model Conomitra – elegant chandelier pendant med navn efter en smuk og sjælden snegl, der i sin tid levede i kalken ved Stevns Klint.

 

Ny XL håndfoldet papirlampe. 120 ark papir, 60 cm i dia, rund model Gaia

#2 Model Gaia (efter gl. ord for Jord) – her set i vinduet i Sonobe Light butikken. Klassisk og dog med meget mere kant og attitude end mange andre runde lamper.

 

Ny XL håndfoldet papirlampe. 120 ark papir, 60 cm i dia

#3 Model X, der stadig mangler det helt rigtige navn – cylinderformet og plan i bunden, en variant af model Gaia.

De smukke stylede fotos lader vente på sig ligesom en emballage, der er stor nok, også gør det. Ingen af de tre lamper er endnu på webshoppen, men de første har allerede fundet nye hjem og du er velkommen til at skrive en forespørgsel her.

Her ud over kan min velkendte lampemodel Siphonia nu også fås i en stor version. Lampen er et godt bud på en lækker spisebordslampe og alt efter størrelse på bordet og rum gælder det også for den store model. Især ser den rigtig flot over et rundt spisebord.

Model Siphonia str L / dia. 60 cm, håndfoldet af 84 ark papir.

 

Har du ikke rum til lamper af den store volumen, som jeg lige nu synes er enormt spændende at bygge og designe, kan du selvfølgelig stadig shoppe en let og mindre lampe til det mørke hjørne. Du kan altid se og handle mit faste sortiment af lamper i webshoppen og har du spørgsmål hjælper jeg gerne.

Se Sonobe Light kollektionen her

Se udvalg af Wabi Sabi lamper her

Shop gavekort med 50% rabat her

PS…

Jeg vil blive super glad for at høre din kommentar til de nye store lamper og svarer også gerne på dit spørgsmål herunder i mit nytilføjede kommentarfelt.

 

Alt godt til dig og dine, DBH Charlotte

 

// Støt de små virksomheder og lokale kunsthåndværk. Del gerne indlægget eller videresend såfremt du kender en, der kan have interesse i at se de nye modeller af håndfoldede XL papirlamper, tak 🙂

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shopppen
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.