Tænd et lys

Light in life er navnet på lampen der er designet for at sætte fokus på det fundamentale lys i livet – både i fysisk og mental forstand. Med Light in Life støtter du bl.a. ved dansk produktion et grønnere miljø, et lokalt håndværk og donerer samtidig penge direkte til danske børn, der har brug for hjælp.

En hjertesag

Nogle sager rører hjertet mere end andre. Da jeg første gang i 2018 hørte om Mentorbarn blev jeg dybt rørt. Ikke alle børn er født med gode kort på hånden og har ressourcestærke forældre, der altid er med dem og for dem. Jeg vidste med det samme, at jeg en dag ville støtte Mentorbarns smukke sag.

Lampen

Light in Life er en let lille lampe kendetegnet ved Sonobe Lights geometriske udtryk og et behageligt, smukt lys.
Lampen er håndfoldet og fremstillet af et stærkt specialfremstillet papir og alle lamper laves af af Charlotte Brandt i papirværkstedet på Frederiksberg. Lampen fås med stofledning i enten Classic White eller en smart orangebrun snoet stofledning, Twistet Ginger. Ledningen har en fin løkke så den let kan hænges på en krog eller knage, på hjørnet af en reol, ved et lille bord eller måske på stolpen til køjesengen i børneværelset – det ene sted idag og et andet sted imorgen. Ved alternativt at binde løkken af ledningen kan lampen også anvendes som en minipendel og du kan sætte flere lamper sammen i en klynge for et cool og unikt udtryk.

Om Mentorbarn

Mentorbarn er en dansk organisation, der arbejder for at give danske børnehjemsbørn en bedre fremtid ved at bringe mentorfamilier og børnehjemsbørn sammen. Børnene bliver del af en helt almindelige familiehverdag med lektier, madpakker og sport osv.

Gennem Mentorbarns arbejde får danske børnehjemsbørn mulighed for at tage del i og føle samhørighed med en familie uden for børnehjemmet og derigennem få de nødvendige sociale kompetencer, der er så vigtige for at komme godt videre fra et børnehjem og godt ud i livet til bl.a. uddannelse og arbejde.

Når du køber en Light in Life får du selv lys og bringer samtidig lyset videre.

6 % går direkte til Mentorbarn og på den måde bidrager du til:

 • Støtte af mentorbørn, så de får de samme muligheder som børn, der vokser op hos deres biologiske forældre (f.eks. mulighed for fritidsaktiviteter, hjælp til praktikplads, hjælp til bolig, netværk osv.)
 • Screening af mentorbørn
 • Screening af mentorfamilier
 • Uddannelse, støtte og supervision af mentorfamilier
 • Rådgivningstelefonen

Når du har modtaget din Light in Life kan du vise, at du har støttet og være med til at udbrede kendskabet til den gode sag ved at tage et foto lampen i dit hjem. Tag’ #lightinliffe og #sonobelight og post det på instagram.

Charlotte Brandt og Louise fra Mentorbarn i Sonobe Light butikken

Besøg af Louise fra Mentorbarn i Sonobe Light butik og værksted

Mærk lyset…

I hele september kan du på Pap og Papirfestivalens udstilling i Spinderihallen i Vejle se installationen Light in Life, der er en stor sanselig reference til det fundamentale lys i livet. 1800 ark transparent papir er hver foldet 11 gange – ialt næsten 20.000 folder. Du kan træde ind i centrum af værket og også her tag’ge #lightinlife og #sonobelight og på den måde skabe endnu mere opmærksomhed om projektet.   

Jeg håber meget du vil støtte op om projektet.

Se mere info om lampen og shop her  (NB. forudbestillinger afsendes fra slut uge 37)

Se mere om Mentorbarn her

Light • Love • Paper

// Charlotte

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shopppen
  This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.